6 C
Mitrovica
23 Maj, 2018 - 08:54:34

Blog

POLICI I NJESISË SPECIALE: Presim me padurim ligjin Anti-Mafia per t’i...

Qytetarë të Republikes se Kosoves, Jam pjestar i Policise se Kosoves tani e 13 vite, Operator i Njesise Speciale, deshta ti flas disa fjale ne...

Sot më shumë se kurrë

Kujtohuni o gjaku im! Kujtohuni! Cilët jemi ne? Po thërras me aq fuqi sa më ka mbetur, e nuk kam shumë dhe ndoshta kjo është...

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË