10.5 C
Mitrovica
22 Tetor, 2017 - 02:34:22

Blog

Hyzri Salihu
Pranvera Shehaj

Përballë rezignatës morale

Shkruan Bekim Rexhepi Jeta nuk është funksion pa praktikat luksoze që arrihen përmes makinave dhe mekanizmave. Paramendojeni një njëri qe sot nuk ka një celular,...

A ekziston kombi “grek” dhe kush e ka krijuar këtë...

(Pjesa e parë) Pa marrë pasysh se a është gjuha shqipe gjuha-mëmë apo jo, për të gjitha gjuhët e thirruara “indo-evropiane”, po i marrim ata...

POLICI I NJESISË SPECIALE: Presim me padurim ligjin Anti-Mafia per t’i...

Qytetarë të Republikes se Kosoves, Jam pjestar i Policise se Kosoves tani e 13 vite, Operator i Njesise Speciale, deshta ti flas disa fjale ne...

Letër publike Gjeneralit e Kryeministrit Ramush Haradinaj

Shkruan: Hyzri Salihu I nderuar Mitrovica sot për sot paraqet problemin numër një për Kosovën. Klasa politike do të duhej të ndërgjegjsohej se problemi në veriun...

Unë nuk jam krenar që jam shqiptar

Shkruan: Hilmi Gashi Jo tani, assesi dhe pikë...! Nuk është koha dhe momenti për t’u ndier i tillë! Jo derisa në vendin tim politika vret ëndrrat...

Lavdi Kotësisë!

Ai e sheh shpesh vetën në ëndërr, e sheh vetën të jetë një njeri i famshëm. Ky Kotësi ëndrrash e ndjen veten si njeri...

A ekziston kombi “grek” dhe kush e ka krijuar këtë shtet...

Të filloj këtë studim pa një vështrim të thuktë historik të Evropës perëndimore, më duket pak për këto vepra, sidomos për lashtësinë antike të...

A ekziston kombi “grek” dhe kush e ka krijuar këtë shtet...

Sa i përket gjuhës shqipe, po e marrim një shkencëtar të mirëfilltë të përkushtuar mbi pellazgët dhe shqiptarët, e ai është Spiro Konda, i...

Prishtinë, Tiranë, Lugina i ka sytë tek ju!

Qeveria e Kosovës  dhe e Shqipërisë do të duhej  të përfaqësojn edhe  shqiptarët e Medvegjës, Bujanocit dhe Preshevës Shkruan: Mr.Sc. Refik Hasani Qeveria nga zgjedhjet e ...

A ekziston kombi “grek” dhe kush e ka krijuar këtë shtet...

Rënimi nuk kishte të ndalur në Perandorinë Bizantine, deri në përfundimin e saj, me 19 maj 1453, por ne po kthehemi edhe njëherë në...

JU REKOMANDOJMË

TOP PUBLIKIMET

- Advertisement -