10.5 C
Mitrovica
22 Tetor, 2017 - 02:34:56

Blog

Pranvera Shehaj
Mr. Ali Hertica

Ndoshta kriza është botërore por hajnat janë vendas!!!

Nuk befasohem asnjëherë se çfarë thonë disa mjerana të ish UÇK-së? Të konvertuar në invalid dhe veteran të UÇK-së. Thonë çka të thonë ,ata që thirren...

Pesë mënyra për mos ekzistimin e Zotit

Në antikë njerëzit mendonin për Zotat se bënin një jetë jo shumë të ndryshme nga njerëzit (Poezia epike e Homerit që u projektua në...

Peticioni për lejen e ndërtimit për Xhaminë qendrore në Prishtinë

Shkruan: arch. Ylber Vokshi -Ylli Nuk është e ndershme që një kërkesë legjitime e disa profesionistë për të respektuar disa kritere estetikë për arkitekturën e...

Ardhmëria e Kombit-Atdheut tonë, është Shkolla e jo feja!

Shkruan: Skender Jashari Në një  vend, që populli nuk mendon  për  ardhmërinë e tij, por më shumë i jep  rëndësi “amshimit”, objekteve  fetare, në  vend ...

Jam Shqipdoni, Zot në Trollin tim

Shqipdoni, kishte mësuar në filozofinë e Sokratit në lidhje me “mosdijen e mësuar” ,-ai thoshte: “di se nuk di asgjë”. Por, në (sh.XV). filozofi dhe...

Fuqia e mafiozëve!!!

Elitat politike në Ballakan  u kan  kaluar në monotoni tashmë shumicës ,me veprimet e tyre  të dëmshme  . Po ti analizojmë pak si figura...

Harresa shtetërore për liberalizimin e vizave

Sot, kur vërshuan mërgimtaret tanë ta vizitojnë Kosovën, ata mërgimtare që janë e vetmja shpresë jo vetëm për bukën e gojës së familjes së...

Populli shqiptarë kurrë nuk ja ka falur gjakun tradhtisë!

Ka kaluar një shekull që regjimet serbe pavarësisht se me çfarë kamuflimesh ideologjike janë mbuluar asnjëherë në asnjë kohë nuk ka mundur e nuk...

Një kafe e “ëmbël” në KOSOVA SOT!

Dyert e gazetës Kosova sot, m'i hapi "koburja" e Isa Boletinit, respektivisht shkrimi autorial me titull; "Vrasja e dytë e Isa Boletinit nga vasalët...

Kur dhuna bëhët mjet dhe metodë për zgjedhjen e problemeve?!

Kur mbrenda partive politike si mjet për zgjedhjen e problemeve përdoret edhe dhuna , edhe mbarë shoqëria mbulohet më dhunë e cila veshtirë edhe...

JU REKOMANDOJMË

TOP PUBLIKIMET

- Advertisement -