6 C
Mitrovica
16 Dhjetor, 2017 - 15:38:01

Blog

Boiken Abazi
Kimete Berisha

Deputet të Republikës së Kosovës veproni me logjikë Shtetrore e jo...

Shkruan: Prof. Hyzri Salihu Kosova kerkon që sa ma shpejtë të konstituohet Kuvendi i Republikës së Kosovës e rrjedhimisht të formohet Qeveria e Republikës së...

Të rrëzuar nga dy karrige!

Shkruan: Kimete Berisha Në kurbet ndjeheni të 'huaj', numra serik, inferiorë dhe jokompetentë, të ndarë në dy kultura. as andej e as këndej. - Në Kosovë...

Presidenti i sapozgjedhur, vizitën e parë do të duhej ta...

Më 24 korrik  z. Ilir Meta, dha betimin solemn dhe  zyrtarisht ka pranuar  postin e Presidentit të Republikës së Shqipërisë Shkruan: Refik Hasani Presidenti i sapa...

Pse t’i besojmë Arbana Xharrës?!

Shkruan: Frashër Krasniqi Arbana Xharra kishte thënë që Shpend Ahmeti është i pakorruptuar (31 janar 2017). Sot e akuzon me shpifje për korrupsion. - Arbana Xharra...

Ardhmëria e Kombit-Atdheut tonë, është Shkolla e jo feja!

Shkruan: Skender Jashari Në një  vend, që populli nuk mendon  për  ardhmërinë e tij, por më shumë i jep  rëndësi “amshimit”, objekteve  fetare, në  vend ...

Akademik Daci, tellall i partive-banda

Shkruan: Idriz Zeqiraj "Komandantët" korba, duke u thirrur në luftën e pa bërë, të mbështetur nga frengu Kouchner, dhe të të tjerë që e pasuan...

Sistemi që duhet ndryshuar

Një sistem i (ndërtuar) keq do mposhtë gjithmonë një njeri të mirë – ky ishte një konstatim nga profesori amerikan W.Edwards Deming gjatë një...

Inteligjenca korruptive

Diku të Pol Sarteri, kam lexuar mbi dilemën e madhe, sa a mund të quhet intelektual njeriu që ka prodhuar armët për shkatërrim në...

Cili është kontrabanduesi dhe matrapazi më i madh në LDK!?

Shkruan: Florim Zeqa Vizita e liderit të AAK-së, njiherit i nominuar i koalicionit PAN për kryeministër të vendit, zotit Ramush Haradinaj në familjen e presidentit historik...

Shqiptarët e Medvegjës, Bujanocit dhe Preshevës me tri nënshtetësi!?

Shkruan: Refik Hasani Kryetari aktual i Kuvendit të Republikës së Shqipërisë z.Ilir Meta, apo Presidenti që sot pritet të bëj betimin solemn thekson ende pa...

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË