Blog

Red Bull te ben me krahe jo, po liberalizimi i vizave,...

Shteti i Kosovës, shquhet me pasionin ndaj europianeve, por edhe me fale, te sponzorizimeve shtetformuese dhe përkrahjet, që tani thuajse janë nën gjurmet e...

Humbja e çdo konsiderate ndaj dëshmorit Ahmet Haxhiut – Bacës dhe...

Besoj se të gjithë ata që e kanë përcjellë seancën e Kuvendit të së premtes janë të trishtuar, veçan pas ndërhyrjes së forcave të...

Avokati shqipëtar qe ishte ne procesin gjyqësor të Milosevicit në Hagë

Siq dimë nga historia e themelimit  Gjykata e Hagës ishte instanca dhe instucioni Gjyqësor me jurdikison ndërkombëtare për gjykimet e aktereve në vatrat e...

Betonimet në Parkun e Liqenit Artificial të Tiranës

Kundërshtarët e projektit në fjalë,duke u nisur nga e kaluara e afërt e kryebashkiakut aktual z.Erion Velijaj,për veprimet e tija për ndryshimin e Dokumenteve...

Historia e një kryengritje në Plavë Guci “Djemtë e Besës”

Gjatë historisë kurrë nuk është shuar flakadani i atdhetareve te paepur për lirinë e kombit shqiptar, flakadani  i atyre që fatet e jetës  ia...

Krenar për shqiptarët* që kontribuojnë në rritjen dhe ruajtjen e vlerave...

Rastet janë të shumta ku shqiptarët falë aftësive (talentit) të tyre dhe sipas fushave të ndryshme, më bëjnë të ndjehem krenar për faktin se...

Kriza e legjendes se shqiptarit

Ne fakt, ne nuk i kemi pasur ndonjehere fort te larta standardet dhe pretendimet ndaj lidershipit, prandaj ku ka me mire se kur i...

Blushi vs Rama: sinjale qe kthejne pas ne kohe

Metafore emblematike kjo mbyllje e romanit me te fundit te shkrimtarit Ben Blushi. Metafore qe deperton murin e ndrojtjes intelektuale dhe deshmon aftesine per...

Pushtetari a do të vuan në Ferr?!

Sipas pikëpamjeve të librave të shenjtë, ato na tregojnë se Djalli është një qenie e padukshme që sillet egërsisht dhe pamëshirshëm në planetin TOKË,...

Hyrja e shtetit te Kosovës në Këshill të Europës, garanci që...

Shteti i Republikës së Kosovës ka pothuajse kushtetuen me moderne dhe ato standardet më të larta demoktatike, te inkorpuruara ne kushtetuën e saj, respektvisht,...

TOP PUBLIKIMET