6 C
Mitrovica
12 Nëntor, 2018 - 21:32:27

Blog

Pas zgjedhjeve në Serbi, Sanxhaku me Autonomi?

Edhepse nuk u arrit ndonjë marrëveshje ne mes Zukorliqit dhe Uglaninit, sloganet e tyre lënë të kuptohet se Lajiq është kundërshtar i përbashkët i...

Maratona e politikopsihomanisë shqiptar-e të Kosovës

Tema; NUK KA DY TE VERTETA RRETH NJE TE VERTETE. Shume veshtire  eshte me e shkrua kete artikull, sepse edhe europa eshte ne te njeten  pozite dhe...

Priftërinjtë dhe Hoxhallarët

Edhe njeriu ndjenë mërzinë. Mendohet se Zoti tejkaloj kufirin, shpiku edhe kafshët, u gabua sepse instaloj një çikë pushtet te njeriu, dhe njeriu filloj...

A po shkojnë partitë drejt profilizimit politik?

Në këto vitet e fundit pak është folur, e më pak është bërë rreth profilizimit të partive politike. Po t'i shikosh programet e të...

Ata që po e demontojnë sovranitetin e vendit do të marrin...

Opozitarët janë të mendimit së duhet të largohet kjo qeveri , dhe vendi të shkon në zgjedhje të jashtëzakoshme. Matematikat e fushatës elektorale   i...

Pesë mënyra për mos ekzistimin e Zotit

Në antikë njerëzit mendonin për Zotat se bënin një jetë jo shumë të ndryshme nga njerëzit (Poezia epike e Homerit që u projektua në...

Kur tregimin për jetën na shkruajnë ata që nuk...

Flakët e luftës në Kosovë,shumë familje i detyruar të largohen nga vendlindjet . Edhe unë isha larguar më familjën pesë anëtarshe , duke zënë...

Siguria e Shqiperise etnike është e rrezikuar

Çështjen e Kosovës kur e shikojmë në kronologjinë e vetë natyrës së problematikës që përmban sepse historiku juridik dhe rrethanat politike nëpër të cilat...

Doni UEFA-n? Ja kriteret bazë

Çfarë lloj kontratash bartin përfaqësuesit e klubeve, trajnerët dhe futbollistët. Kontrata konfidenciale, reale, formale apo fiktive? Duke u bazuar në praktikat dhe përvojat e deritanishme të...

Në dorë të kujt jemi?

Por sa përcillen këto vlera në Shqipëri? Fatkeqësisht, sot në Shqipëri po ndodhin raste të paprecedentë, ku shohim se mbi të rinjtë Shqiptarë po ushtrohet...

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË