Blog

Deri kur do ta kaleron LDK-në diktatori Isa Mustafa?

LDK-ja pas vdekjës së Rugovës, dhe pas mbledhjës së gjashtë famoze në vitin 2006, mori tatpjetën e saj të madhe politke. LDK u nda...

Hashim Thaçi dhe të “vegjëlit” e LDK-së?!

Dita e 26 shkurtit 2016 ku  në gjendje të shtetrrethimit u zgjodh   presidenti  i Kosovës,  do të hynë në histori si ditë e zymtë...

A është ky fundi i LDK-së?

LDK-ja pas zgjedhjeve të fundit lidhi koalicion me PDK-në duke u thirrur në emer te shtetit, të ecjes se saj por për të ushqyer...

Pazar krimesh

1. Nuk është e vështirë të gjejmë se pse kemi një sasi të konsiderueshme të të aderuarve në ideologjinë e pushtetit, ideologji e cila nuk...

PDK e Thaçit do të synon edhe postin e ekzekutivit

Zgjedhja e presidentit të ri të Kosovës, ngjalli reagime të ndryshme të opinionistëve , njerëve te politikës dhe njerëzve  të kategorive të ndryshme shoqërore....

Rehatinë që se arriti ndonjëherë

Kujtonte kohën kur ishte përpjekur t'i plotësoi idealet e tij pa e vënë re askush, duke mos menduar për ata që mund ta ndalnin...

Zgjedhja e Thaçit president, vazhdim i një epoke të errët për...

E krejt kjo erdhi si rezultat i servilitetit të deputetëve të LDK-së, që hyrën (deputet) në kuvend me votat e marrura nga qytetarët me...

Drejtësia për formë të qeverisjes

Megjithëse të gjithë banorët e një shteti e pranojnë se qeverisja është legjitime vetëm kur qeveritarët kanë parasysh të mirën e të qeverisurve dhe...

Koha e çmuar dhe politika e Serbisë

Qytetarët e Tiranës që kishin pasuri të tilla qoftë edhe disa kilometra larg qendrës së Tiranës, duke pranuar oferta respektive arritën të bëhen milionerë...

Orët e liga të Kosovës

Shumë gjëra serioze  na ndodhen në Kosovë qw nga pas lufta. Por ajo që tash po ndodhë, është diqka  tepër e rëndë, e pa...

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË