Blog

Politike është një koncept mjaft abstrakt

Ali Hertica Te Velde ishte i pari në Holandë në fushën e kulturës politike .Çfarë është kultura politike saktësisht? Te Velde shpjegon se ka disa...

Ky nuk është libri që duam

Hermes Kafexhiu E pashë lajmin në kronikat e orëve të drekës së djeshme dhe e kalova nga mendja duke u ngushëlluar me faktin rutinë, se...

Kadri Veseli tallet me inteligjencën e qytetarëve

Shkruan: Boiken Abazi Kadri Veseli ka nxjerr një draft rezolutë për t’ia zgjatur jetën koalicionit qeverisës ilegjitim që nuk e ka shumicën e votave në...

E drejta për “indiferencë” si vlerë themelore e tolerancës dhe nevoja...

Shkruan: Arban Bislimi E DREJTA PËR "INDIFERENCË" SI VLERË THEMELORE E TOLERANCËS DHE NEVOJA PËR T'U KTHYER NË REALITETIN MATERIAL TË PROBLEMATIKAVE SHOQËRORE E drejta për...

Droja për taksën

Shkruan: Bekim Rexhepi Vizita e komisionarit të BE-së për politikat evropiane të fqinjësisë dhe negociatat e zgjerimit në BE-së, Johannes Hanhn mund të mashtroj qeverinë...

Kufijtë e lirisë dhe frika e tiranisë së butë

Shkruan: Mr. Ali Hertica Rikthimi te mendimtarët klasikë Cilësia e një demokracie varet nga aftësia asociative e një popllsie Sipas filozofit Tocqueville, demokracia ishte më shumë se...

Dyfytyrësia e BE-së!

Shkruan: Faik Krasniqi Duhet lobim i madh në ditët dhe javët në vijim, në disa shtete të mëdha e të fuqishme në BE, të cilët...

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË