Blog

Sa ishte dega e LDK-së demokratike?

Nga Xhafer LECI Si mi fali 5 minutat e tij Martin Çuni dhe, nga kush e pse u larguan nga kryesia e degës bashkë me...

Unë ”sundimtari” i botës!

Një ditë do të bëhem sundimtari i botës. Do ta sundoj gjithë botën. Mund të ju duket qesharake, por është shumë e vërtetë kjo...

Krenar për shqiptarët* që kontribuojnë në rritjen dhe ruajtjen e vlerave...

Rastet janë të shumta ku shqiptarët falë aftësive (talentit) të tyre dhe sipas fushave të ndryshme, më bëjnë të ndjehem krenar për faktin se...

Përvoja e punës apo kualifikimi arsimor?

Ky fenomen ua veshtirësonte krizën këtyre vendëve dhe i fundoste ato pa meshirë.Pra, ky fenomen i asaj kohe quhej “Hiperinflacion”. Por të paktën vendet asokohe...

Dimri i vetmisë së madhe?

Shkruan: Albin Kurti Dihet që Thaçi në ndërmarrjen e tij me Serbinë për "kompromis të dhimbshëm" mbi Kosovën, nuk ka mandat nga Kuvendi dhe e...

Ngatërrimi i filozofive politike!

Mirëpo politka i ka specifikat e veqanta nga të gjitha profesionet e tjera. Për të qenë i suksesshëm në politikë duhet plotësuar disa kritere...

Politika, Reforma dhe Shqipëria xhungël!

Pritshmëria e reformës për t'u votuar, ka nxjerrë sëfundmi risi të reja, si ajo e Eskobarit Balili dhe fenomenin Shukri të përfolur shumë në...

TOP PUBLIKIMET