6 C
Mitrovica
18 Korrik, 2018 - 15:39:57
Shtëpi Mix Ekonomi

Ekonomi

Si te punesohesh ne Gjermani?

Si te punesohesh ne Gjermani? Ne studio me Bernhard Schattner - Agjencia federale e punes dhe Florenc Qose.

Asgjësohet 20 ton mish gjedhi

Kujdes me bombolat!

Made in Albania në SHBA

Plazhi Jales, pushtohet nga KPVevents

Jala, fshati në jug të Shqipërisë, rreth 8km para Himares, siq duket të rinjtë prishtinas kanë vendosur ta pushtojnë masovikisht. Udhëtimi i parë do të...

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË