6 C
Mitrovica
20 Qershor, 2018 - 16:58:14
Shtëpi Mix Ekonomi

Ekonomi

ME SHKAS: Punësimi ligjor në Gjermani

Oferta për punësim të sigurt dhe ligjor në Gjermani, ka sjellë ulje të numrit të personave që kërkojnë azil ne ketë shtet. Ambasadori Gjerman...

Pergatitjet dhe nevojat e sezonit turistik

Format informativ i cili do tu sjelle cdo mengjes informacione te bollshme dhe utilitare per te nisur nje dite sa me mbare. Moderuar nga...

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË