6 C
Mitrovica
17 Dhjetor, 2017 - 06:44:18

Kronikë

Arrestohen 5 persona për shfrytëzim prostitucioni

Pesë trafikantë kanë rënë në prangat e policisë së Tiranës dhe tre të tjerë po ndiqen penalisht pasi në bashkëpunim me njëri-tjetrin akne tentuar...

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË