6 C
Mitrovica
26 Shkurt, 2018 - 02:37:02

Kronikë

Banda e Manchesterit, 20 shqiptarë shpërndanin kokainë me linjë telefonike

Shqiptarët akuzohen se janë anëtarë të një bande që merrej me trafik droge dhe se me shitjen e kokainës së cilësisë së lartë kishte...

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË