6 C
Mitrovica
26 Shtator, 2018 - 08:24:22

Kronikë

Aksident në Fier, një i vdekur

Banda e Manchesterit, 20 shqiptarë shpërndanin kokainë me linjë telefonike

Shqiptarët akuzohen se janë anëtarë të një bande që merrej me trafik droge dhe se me shitjen e kokainës së cilësisë së lartë kishte...

Grabita pompa e Benzinës

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË