Kronikë

Shpëtohet djali i vogë në Siri!

Eksplodime në Hackney, Angli

Arrestohen 5 persona për shfrytëzim prostitucioni

Pesë trafikantë kanë rënë në prangat e policisë së Tiranës dhe tre të tjerë po ndiqen penalisht pasi në bashkëpunim me njëri-tjetrin akne tentuar...

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË