E quajta kështu të njëanshme, për arsye se kjo Gjykatë nuk parasheh të gjykohen edhe krimet (e shumta) serbe ndaj shqiptarëve, por vetëm ato të shqiptarëve?! Se a ishte ky një votim i domosdoshëm apo jo, është koha, ajo që...
Skender Mulliqi

Krijimi i kulteve të rreme?!

Të gjitha zgjedhjet e deritashme në Kosovë nuk sollën gjë të hajrit nga ajo që ishte premtuar gjatë fushatave elektorale.Na u përseriten situatat politike, kur protagonistët e njejtë arritën në krye të shtetit . Vazhduan të njejtën politikë nënçmuese...
Kimete Berisha

Bëje qejfin pushkë!

Kah me ja mbajt sot! Me dal me protestu, t'keshin gjjnja, thonë shih kjo kishe po di diçka, këqyr me ra n'sy... Me ua thënë të drejtën, sot s'po ndihem e pakënaqur. Dje e kam marrë rrogën, me rritje. Dy euro e...
Por në fakt ky gol, ose më saktë portat e fushës së futbollit, janë klasifikuar shqiptarët, të cilëve, si nga ana e majtë po ashtu edhe nga ana e djathtë, goli është nisur për në rrjetë, duke klasifikuar kështu...
Avdi Ibrahimi

Pushtetari a do të vuan në Ferr?!

Sipas pikëpamjeve të librave të shenjtë, ato na tregojnë se Djalli është një qenie e padukshme që sillet egërsisht dhe pamëshirshëm në planetin TOKË, njëkohësisht bënë vepra të liga? Por sipas studiusve të kohëve tona thonë se Djalli nuk...
Thuajse çdo javë opinioni ynë tronditet me rastet e vetëvrasjeve të cilat po ndodhin në vendin tonë, në Kosovën e varfër. Rasti më i fundit është ai i ndodhur në fshatin Mukushincë të Skenderajt, ku një person rreth 45...
Qazim Azemi

Kosova e mjerë

E di  qe kokrra e grurit bëhet në fushat  tuaja sa kokrra e vesë , e di se natyra  jote ka bukuri te rrallë me florë dhe faunë të pasur; e di se nëntoka jote  është e begatë me ...
Faton Mehmeti

Spektakli i radhës

Edhe si shumë herë të tjera Policia EULEXI-it së bashku me Policinë e Kosovës, herë ndaraz e herë së bashku, sot herët vazhduan spektaklin medial, gjoja për arrestimin e një grup të madh të organizuar kriminal, rreth 40 të...
Gjatë historisë kurrë nuk është shuar flakadani i atdhetareve te paepur për lirinë e kombit shqiptar, flakadani  i atyre që fatet e jetës  ia dhuruan atdheut . Pas demonstratave të vitit 1981 që u zhvilluan në Kosovë aspekti kombëtar...
Komunistët në gjenin e tyre e kan preokupimin për pushtet apsolut dhe për të përfituar  të gjitha të mirat e shtetit dhe të popullit.Këta janë treguar historikisht së mjeshter të vjedhjeve , por edhe shumë mizor . Logjika e...

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË