Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Përgjithshëm, ka ngrit aktakuzë kundër I. S., për shkak të dyshimit se ka kryer veprën penale nxitja e urrejtjes, përçarjes ose mos durimit kombëtar, racor, fetar apo etnik. I. S., dyshohet se në mars...
Zyrtarët e lartë shtetëror pavarësisht se dënohen për shpërdorim të detyrës zyrtare dhe korrupsion, për shumicën prej tyre, dënimet janë minimale. Të rrallë janë ata që shkojnë në burg. Këtë fakt e kanë dëshmuar edhe dënimet e shqiptuara për ish-ministrat e...
Princi Charles i Uellsit më bashkëshortën e tij, Camila , Dukeshë e Kornvallit, pasi qëndruan në Kroaci, Serbi dhe Mal të Zi, ata vizituan edhe Kosovën.Vizitoi Kosovën një mik i madh i shqiptarëve. Nese princi Charles mbajti një fjalim...
Florim Zeqa

Kosova, shtet me fusnotë*

Privilegjet e pushtetarëve fillojnë nga kafeja në Kuvend, drekat e darkat, mëditjet e larta, makinat luksoze e deri të ekskursionet e gjata në shtetet europerëndimore, të gjitha këto të paguara nga paratë e taksapaguesve të varfër të Kosovës. Dështimet në...

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË