Shpallje
Hilmi Gashi

Unë nuk jam krenar që jam shqiptar

Shkruan: Hilmi Gashi Jo tani, assesi dhe pikë...! Nuk është koha dhe momenti për t’u ndier i tillë! Jo derisa në vendin tim politika vret ëndrrat e të rinjve, vret të tashmen dhe të ardhmen e vet. Vret të kaluarën! Shtyp...
Pranvera Shehaj

Pornografia burokratike

Le te besojme per nje çast se virtytet njerezore nuk kane nevoje per t'u vendosur ne prove. Le te mendojme se ajo jane te rrenjosura ne rrjeten e hekurt te karakterit, prej se ciles as nuk mund te hyjne...
Euforia që shpërtheu tek pushtetarët dhe qytetarët e Kosovës me rastin e rekomandimit nga KE-ja për liberalizimin e vizave për shtetasit kosovarë, gati sa nuk u shndërrua në festë shtetërore. Në njërën anë festuan pushtetarët për shpërqendrimin total të...
Faton Mehmeti

Dhembje për Gëzimin

Në varrimin e tij , përveç qytetarëve të shumtë nuk mori pjese asnje nga zyrtaret lokal apo qendron. Dhimbje dhe pikëllim ndihej kudo,një djalë i ri po mbuloj me dhe.Cdo vdekje është dhimbje, por kjo e Gëzimit merr tjetër...
Pranvera Shehaj

Drejtësia, nje ëndërr e largët

   “Te vdekurit nuk mund te qajne per drejtesi, mbetet detyre e te gjalleve te qajne per te!” Kjo eshte nje shprehje universale e perceptimit te drejtesise si koshience jo individuale, si obligim i atyre qe i njohin vetes...
Andin Lokaj

Doni UEFA-n? Ja kriteret bazë

Çfarë lloj kontratash bartin përfaqësuesit e klubeve, trajnerët dhe futbollistët. Kontrata konfidenciale, reale, formale apo fiktive? Duke u bazuar në praktikat dhe përvojat e deritanishme të subjekteve të ndryshme në vendin tonë, kontratat si dhe çdo gjë tjetër fatkeqësisht bëhen në...

Shkenda Dubova krejt cullak!

Shkenda në Snapchat ka publikuar një fotografi tërësisht nudo, shkruan lajmi.net. Ajo në ato momente ka qenë duke bërë masazh derisa ka shkrepur një fotografi të nxehtë duke treguar trupin e saj.
Tetë vjet sa të gjata, të rënda e të mundimshme, ishin edhe të zeza për shumicën dërrmuese të popullit, duke mbijetuar në mjerimin dhe në varfërinë më të thellë dhe më të skajshme sociale në rajon. Protesta e opozitës së...