Por në fakt ky gol, ose më saktë portat e fushës së futbollit, janë klasifikuar shqiptarët, të cilëve, si nga ana e majtë po ashtu edhe nga ana e djathtë, goli është nisur për në rrjetë, duke klasifikuar kështu...
Shqiptarët duket së ende kan mbetur  popull bestyt. Kur është hëna e plotë gjoja  bjen shi, kur duket ylberi më lara pas shiut , më e thy një gisht të dorës  , gjoja  në të ardhmën  njeriu ka nafakë,...
Hyzri Salihu

Për një Pleshtë nuk kallet Jorgani

Refleksion mbi aktualitetin për të cilin çdo ditë flitet dhe përjetohet në mënyrë të njejtë, gjendja në të cilën sikurse populli po ashtu edhe elita politike sillen në rreth të mbyllur, një qasje që po prodhohet dhe po krijon...
S’ka pse tregohesh i mençur që të konstatosh se pozita e popujve në Gadishullin Ilirik, si dhe ajo e popujve të Europës nuk mundet assesi të krahasohet as për së afërmi me pozitën e popullit shqiptar, të cilët gjysma...

Vritet i sëmuri mendor

arch. Ylber Vokshi-Ylli

Ndryshimi i mendësisë urbane

Ky rast shkaktoi polemika të pa arsyeshme në mes partive politike,kjo qasje urbane shpalosë,tregon shumë të vërteta se si është punuar në Prishtinë në vitet e pas luftës,me trajtimin e problematikës urbane në Kryeqytet,si dhe në qytetet kryesore të...
Mbase për një president unifikues, të zgjedhur nga vota e popullit, të dashur dhe të përkushtuar ndaj qytetarëve të vendit, të pranuar nga të gjitha subjektet politike në vend do të ishte shprehje e natyrshme, mirëpo meqënse kjo nuk...

Përcjellni GazetaOra.com

415,611FansaPëlqeje
3,344NdjekësitNdjekës
48AnëtarëAnëtarësohu

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË