6 C
Mitrovica
24 Tetor, 2018 - 00:13:00

Zheg

Çfarë i tërheq meshkujt në trupin e femrës

Mendohet se për meshkujt janë të rëndësishme vetëm pjesë të caktuara të trupit të femrës, të jemi më konkretë- prapanica dhe gjoksi. Sa është...

Bimët që zgjojnë epshin

Njerëzit, kudo në botë, prej kohësh flasin për disa ushqime që i atribuojnë një nxitje të epshit, dhe kjo falë ushqimeve afrodiziake. Fjala “epsh” vjen...

Kënaqësia mashkullore

Kënaqësia mashkullore në pjesën më të madhe të rasteve është më e shpejtë për t’u arritur krahasuar me atë femërore. Atëherë ja një seri...

Këtë lloj të femrave meshkujt e tradhtojnë më së shumti

Një studim amerikan ka vëzhguar lidhjet në të cilat njëri partner krijon të ardhura më shumë se tjetri. Qëllimi ishte të zbulohet a e shton...

Arsyet përse duhet të bëni më shpesh dashuri gjatë dimrit

Ashtu siç ndryshon humori nga njëra ditë në tjetrën, për një arsye a një tjetër, ndryshon edhe jeta seksuale. Në fakt, shumë ekspertë thonë se...

Si mund ta shkatërrojë mashkulli jetën

Të zhgënjyer me lidhjet në të cilat femrat deri para një kohe kanë qenë viktima të cilat ata i kanë nxjerrë në sipërfaqen e...

Femrat pa kontracepsion mund të kenë deri në 15 shtazani

Shumë femra vuajnë nga dhimbjet menstruale ose shqetësohen se metodat moderne të kontracepsionit nuk ofrojnë mbrojtje të mjaftueshme. Shumë prej tyre keqkuptojnë se ka efekte...

Shenjat e tradhtisë

Keni vënë re ndryshime dhe nuk jeni e sigurt për sjelljen e tij? Ja 33 shenjat për të kuptuar nëse po ju tradhton ose...

Një zonë e panjohur e femrës pika – G

Kishit dëgjuar ndonjëherë për pikën “G”? Le të themi që është një zonë e panjohur e femrës nga ana e mashkullit. Është zona më...

Puthjet e dy të dashuruarëve pakësojn stresin

Edhe pse njëri nga partnerët vuan nga ftohja, nuk duhet hequr dorë nga të puthurit. Rreziku për të marrur virusë nga një përshëndetje me...

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË