6 C
Mitrovica
26 Shkurt, 2018 - 00:14:55

Trupi

8 arsye të habitshme për pordhë!

Mirë, nuk është gjëja më e mahnitshme e shëndetit dhe disa njerëz mund ta gjejnë paksa të turpshme për të folur për pordhën... Por...

Ne jemi cfare hame!

Si të mbani zemrën e shëndoshë?

Kështu dëmtohet organi gjenital i femrës!

Kujdesi i duhur për vaginën është tepër i rëndësishëm për të mbajtur bakteret jashtë saj. Ka një shumëllojshmëri produktesh në treg për përmirësimin e...

U shënua Java e Distrofisë Muskulare

Programi i “Javës së Distrofisë Muskulare” përmbante aktivitete sensibilizuese, të realizuara në formë të aktivizmit kulturor në hapësirën publike, duke synuar adresimin e çështjeve...

Si të ngeleni shtatzënë me binjakë : mjekët tregojnë sekretet

Shumë çifte në mbarë botën që po përpiqen të mbesin shtatzënë, shpresojnë që të konceptojnë fëmijë binjakë. Edhe pse shanset për t’u mbetur shtatzënë me...

Ushqimi i Modifikuar Gjenetikisht

Fakulteti i Stomatologjisë, Universiteti i Prishtinës Depertamenti i Nutricionit, Universiteti  “Fama” Prishtine, Kosovo Prill, 2016 Abstrakti Kjo është një analiz teorike dhe bibleografike e cila ka për qellim të...

Si të përgatitni viagra natyrale me vetëm 3 përbërës?

Një nga përbërësit më të shëndetshëm në botë është shalqiri. Kështu, i kombinuar me dy përbërës të tjerë mund të jetë kombinimi perfekt i...

Nëse jeni rreth moshës 18-44 vjeç, duhet ta lexoni këtë! Është...

Gratë gjatë gjithë jetës përjetojnë ndryshime të mëdha në trupin e tyre, duke filluar me pubertetin dhe duke përfunduar me menopauzën. Ato pësojnë ndryshime...

Çka ndodh me organin mashkullor, gjatë viteve të jetesës?

Me vite të jetë vjen edhe urtësia, përvoja, pjekuria, vetëbesimi dhe vetë-pranimi, por ka disa pasoja që vijnë duke u plak që nuk janë...

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË