6 C
Mitrovica
28 Maj, 2018 - 05:03:08

Trupi

Cili rrush është më i shëndetshëm?

Rrushi mbron nga keqtretja e stomakut, temperatura, sëmundjet e mëlçisë, hemorroidet, osteomieliti, gangrena, kanceri, si dhe nga mjaft sëmundje të tjera. Edhe pse ekzistojnë lloje...

Çka të hani në tetor

Molla: Pse mollët i duam shumë? Vështirë është të gjesh ndonjë meny të tetorit pa një pjesë të mollës. Fatmirësisht, mollët janë një burim...

Smartphone për fëmijët: A është si drogë për të rriturit?

Nëse u jepni fëmijëve tuaj një smartphone është “si t’u jepni një gram kokainë”. E ka shpjeguar për The Independent Mandy Sailgari, një psikologe...

Kështu e ulni tensionin e lartë të gjakut…

Për ta mbajtur nën kontroll tensionin e gjakut është mjaft e rëndësishme, për të mos rrezikuar sëmundje të ndryshme, si sulmi në zemër, funksionimi...

DEPILIMI: Vajza, kujdes në zonën imtime!

Dihet tashmë për një kohë të gjatë se të gjitha femrat në të gjithë botën depilojnë zonën e tyre intime. Një studim i fundit ka...

VUANI NGA PAGJUMëSIA? = Keni probleme serioze me shëndetin!

Shpesh ndodh që të mos arrini të flini, apo të ju zërë gjumi por në 3 të mëngjesit të zgjoheni përsëri. Sipas shkencës, zgjuarja në...

Çka me hongër që të dukemi më të rinj?

Secili ushqim që konusmojmë ka vlerat e veta në lidhje më plotësimin e nevojave të domosdoshme për organizëm duke krijuar diversitet në lidhje me...

Ushqimet që nuk prishen edhe pas datës së skadimit

Një raport nga shkolla juridike e Harvardit dhe burimet natyrore të këshillit të mbrojtjes, kanë zbuluar disa nga ushqimet që nuk prishen edhe pas...

Shtatzënat që pinë verë kanë fëmijë më të sjellshëm

Shtatzënave u jepen këshilla të ndryshme në lidhje me pijet alkoolike, prej ndalimit e deri te pirja mesatare. E ballafaquar me këtë çështje ishte psikologia...

Vajza, lexoni para se te shtriheni te gjinekologu!

Shumë gra dhe vajza do ta kishin më të lehtë të shkonin tek dentisti çdo ditë se sa të bënin një vizitë një herë...

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË