6 C
Mitrovica
25 Shtator, 2018 - 10:58:24

Trupi

Çka ndodh me organin mashkullor, gjatë viteve të jetesës?

Me vite të jetë vjen edhe urtësia, përvoja, pjekuria, vetëbesimi dhe vetë-pranimi, por ka disa pasoja që vijnë duke u plak që nuk janë...

Thonjtë e verdhë janë alarm për shëndet të keqësuar!

Mëlçia është një organ me rëndësi që ndihmon tretjen e ushqimit, largimin e substancave toksike nga trupi dhe është absorbues i ushqyesve jetike të...

Alergjitë e vjeshtës, kurimi i tyre

Ndërlidhja e temperamentit ciklotimik me depresionin dhe ankthin

© Islam Borinca, P.h.D Cand, UNIGE 30.06.2016 Ciklotimia është definuar si një gjendje depresive dhe manike e cila nuk e ka intesitetin dhe kohëzgjatjen e duhur...

Çrregullimi i stresit post traumatik (PTDS) tek Prindërit

Islam Borinca Ms.C-Universiteti i Prishtinës Ph.D- UNIGE Individet/prinderit  qe kan PTDS,  shpesh “riperjetojne”  ngjarje traumatike neper kujtime te gjalla te dites apo endrra. Riperjetimi mund te ndodh...

Ushqimi i Modifikuar Gjenetikisht

Fakulteti i Stomatologjisë, Universiteti i Prishtinës Depertamenti i Nutricionit, Universiteti  “Fama” Prishtine, Kosovo Prill, 2016 Abstrakti Kjo është një analiz teorike dhe bibleografike e cila ka për qellim të...

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË