Trupi

Kështu e ulni tensionin e lartë të gjakut…

Për ta mbajtur nën kontroll tensionin e gjakut është mjaft e rëndësishme, për të mos rrezikuar sëmundje të ndryshme, si sulmi në zemër, funksionimi...

DEPILIMI: Vajza, kujdes në zonën imtime!

Dihet tashmë për një kohë të gjatë se të gjitha femrat në të gjithë botën depilojnë zonën e tyre intime. Një studim i fundit ka...

VUANI NGA PAGJUMëSIA? = Keni probleme serioze me shëndetin!

Shpesh ndodh që të mos arrini të flini, apo të ju zërë gjumi por në 3 të mëngjesit të zgjoheni përsëri. Sipas shkencës, zgjuarja në...

Çka me hongër që të dukemi më të rinj?

Secili ushqim që konusmojmë ka vlerat e veta në lidhje më plotësimin e nevojave të domosdoshme për organizëm duke krijuar diversitet në lidhje me...

Ushqimet që nuk prishen edhe pas datës së skadimit

Një raport nga shkolla juridike e Harvardit dhe burimet natyrore të këshillit të mbrojtjes, kanë zbuluar disa nga ushqimet që nuk prishen edhe pas...

Shtatzënat që pinë verë kanë fëmijë më të sjellshëm

Shtatzënave u jepen këshilla të ndryshme në lidhje me pijet alkoolike, prej ndalimit e deri te pirja mesatare. E ballafaquar me këtë çështje ishte psikologia...

Vajza, lexoni para se te shtriheni te gjinekologu!

Shumë gra dhe vajza do ta kishin më të lehtë të shkonin tek dentisti çdo ditë se sa të bënin një vizitë një herë...

Kanceri i stomakut shërohet me botox!

Studiuesit mjekësorë në Norvegji kanë zbuluar se botox mund të jetë një mjet i rëndësishëm për të luftuar kancerin. Testet e kryera në kafshë në...

Si të humbni peshë nëse ushtrimet nuk ndihmojnë

Ju lutemi ndihmoni GazetaOra.com në punën e saj duke u interesuar për reklamat në këtë artikull. Ju falenderojmë paraprakisht. Ndryshimi i ushqimit se çka hani,...

10 arsye pse duhet të fleni lakuriq / cullak!

Që në fëmijëri keni të 'ngujuar' idenë që duhet të fleni me pizhame, sepse lakuriqësia është e papranueshme dhe e turpshme/marre! Përkundrazi, specialistët e...

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË