6 C
Mitrovica
26 Shkurt, 2018 - 00:24:24

Trupi

6 simptomat paralajmëruese të leucemisë që nuk duhet të injoroni kurrë

Besojeni ose jo, shumica e qelizave të kuqe që trupi prodhon vijnë nga palca e kockave , një substancë dhjamore që gjendet në sasi...

TATTOO për ty është mirë apo keq?

Dikush bën tattoo për qefin e vet, e dikush tjetër bën tattoo që të kujtoj ndonjë person ose ngjarje të veçantë të jetës. Por...

Puna në tavolinë rrezikon shëndetin!

Shpesh më parë e keni dëgjuar: Puna në tavolinë, po kërcënon duke shkatërruar shëndetin e njerëzve! Megjithatë sipas gjetjeve të reja, ekspertët paralajmërojnë se ndërs...

Mungesa e këtyre vitaminave shkakton shqetësim dhe sulme paniku

Një studim nga Japonia i kryer në 21 individë ka treguar se shqetësimi dhe sulmet e panikut janë ngushtë të ndërlidhura me nivelet e...

Për 20 vite askush nuk do të konsumoj alkohol

Shoqëritë perendimore do të mund të heqin dorë nga pijet alkoholike. Gjeneratat e ardhshme do të njohin një lloj tjetër të alkoholit që quhet "alkohol...

A ndjejmë dhimbje para se të vdesim? Ja çfarë thotë studimi

Shumë njerëz i druhen vdekjes, kryesisht për shkak të perceptimit që kanë se mund të ndjejnë dhimbje, apo simptoma të tjera të tmerrshme, teksa...

Figura femërore ka masat e veta – llogaritni a janë masat...

Pjesëtarët e gjinisë mashkullore preferojnë figurë të rrumbullakuar sikur forma e orës së rërës. Trupi i femrës varet nga ideali i ndryshueshëm i bukurisë. Mirëpo,...

Paralajmërimi i mjekëve: Mos e pastroni kurrë fëmijën tuaj me palloma...

Pallomat e lagura gjenden në kuzhinën apo çantën e shumicës nga nënat, kështu, si rezultat i kësaj, edhe pastrimi i ndonjë pjese të trupit...

Ushqimet që ju japin energji

Ekzistojnë ushqime që do të ju kthejnë energjinë me një kombinim të duhur të proteinave karbohidrateve dhe yndyrërave të ndryshme. A keni shpesh mungesë të energjisë? Me...

Për vetëm 6 muaj, ja sa kishte raste të fruthit tek...

Këtë vit në Kosovë ka pasur epidemi fruthi. Që nga muaji qershor prej që është paraqitur ky virus, ka prekur 1,005 persona ku prej...

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË