Artisti i ri, Diamant Sinant i njohur si BlackLion ka lansuar sonte këngën e titulluar “Kosovë”.

Kënga e realizuar nga Presidenca LTD, më regji të Xhevat Tahirit dhe muzikë nga Sami Hoxha u kushtohet policëve të Kosovës dhe dhunës që ushtrohet ndaj tyre.

Teksti i këngës është shkruar nga BlackLion dhe aty theksohet qartë mesazhi që policët e Kosovës janë prindër të dikujt, vëllezër e motra, janë bijtë dhe bijat e Kosovës.