Hashimi tha se nuk pi raki. Këtë e tha sot duke ju referu deklaratës së para dy dite fyese për opozitën dhe qytetarët, por tash duke aluduar se Ramush Haradinaj kishte pirë raki në Kuvend, por ky se bën këtë si mysliman i devotshëm.

Ndoshta me shqiptar se ka pi kurrë apo deshi të tregonte se është një lloj isisi me shqiptar, por është një i nënshtruar totalisht me serb.

Ja videoja kur Hashimi ngrente dolli me serbët e Klinës, dhe premtonte traktorët!

Hashim-Thaçi,-si-mysliman-i-devotshëm,-nuk-pi-raki-me-shqiptarë,-veç-me-serb