Fjolla Gashi është nga Suhareka dhe vjen me këngën “Moj Shqipëri”. Kompozimin e muzikës e ka implementuar “Studio Galaxy” kurse tekstin e këngë e ka shkruar vet Fjolla. Montazhi i video klipit është kryer nga “Click Production” kurse syri i kamerës në këtë projekt i është besuar “Time Production”.

Video është realizuar në qytetet e Shqipërisë.

Fjolla thoë se kjo këngë e kurorëzuar edhe me video klip, i kushtohet Shqiptarëve anembanë botës, me mesazhin që ta duan atdheun, dhe në mendje ta kenë e të punojnë për atdhe gjithnjë.