Dje nepër mediat online u përfol shumë rreth dashurisë se re të Amaties, ku flitej që është në një lidhje të re dashurie me modelin shqiptar që jeton në zvicër Labinot Bajrami.

Ky lajm tronditi ”Mantiasit” e Amantiës, disa e priten edhe mirë e disa nuk e priten aq mirë.

Shumica e njerzëve bësuan për lidhjen e re te saj, por Amantia e demanton këtë lajm duke u shprehur qe me modelin kanë vetem raporte shoqërore dhe nuk bëhet fjalë për ndonje lidhje të re.

Ishte një prilli dita e gënjeshtrave dhe mediat i këqkuptuan fotografitë tona shprehet Amantia.

Ajo ka reaguar ne profilin e saj në rrjetin social instagram duke e treguar dashurin e vërtetë saj, shprehur si më poshtë.

1

12920987_673413992801863_1657242022_n

3333 33333333 22222222222

/Florim A. Gashi-GazetaOra/