Me një zë të ëmbël e melankolik, Qëndresa, ka sjellur super këngën, “I huaj”, e cila po diskutohet shumë nga ndjekësit e saj.

Intepretimi i saj i veçant, ka dhënë sinjale të forta se e ardhmja e saj në muzikë pritet të jetë plotë befasi.

Kujtim Shala është përkujdesur për muzikën dhe orkestrimin, ndërkaq vet Qëndresa e ka shkruar tekstin. Deri më tani ende nuk është kuptuar se a ka të bëjë diçka me jetën e saj personale, apo thjesht një tekst i kohës. “AN Production”, i kanë punuar një videoklip simpatik.