Vanesa Sadriu nxenese e shkolles fillore ”Mic Sokoli” në Slivove, perfaqesoi shkollen me poezine ”Plis Kosove” ne Shqiperi ku dhe la gojehapur dhe te habitur te gjithe te pranishmit me zerin dhe aktrimin e saj perfekt. Ajo njekohsishte po mahnit edhe te gjitha radio televizionet me te shikuara ne Kosove. Gjithashtu ne Shqiperi e ftuan qe me 12 qershor te marre pjese ne festivalin e Tropojes kurse ne Kosove kan filluar te i vine ftesat per interviste dhe festival te ndryshme ne shume kanale televizive te njohura. I urojme ”artistes se vertete” me gjithe kuptimin e fjales, suksese te metutjeshme ne jeten e saj. Fotoja e pare eshte bere me pasardhesit e heroit te Mic Sokolit.