Drekë tradicionale shqiptare

Sh.K. "ILIRIA" dhe "MARKET KOSOVA" (Treviso-Itali) organizuan

Prapa

1. Foto e parë

Të shtunën e kaluar me 23 Prill 2016, në Ormelle (TV), Sh.K. “ILIRIA” në bashkëpunim me “MARKET KOSOVA” organizuan një drekë tradicionale shqiptare.

Kësaj radhe nikoqire e drekës me ushqime tradicionale ishte familja e Imri Osmanit, anëtar i kryesisë së shoqatës dhe udhëheqës i grupit të valleve. Pritja e ngrohtë dhe vëllazërore, ambienti impozant dhe i dekoruar në mënyrë mjeshtërore në oborrin e shtëpisë së Imriut, përveq madhështisë, zgjoi kurreshtjen e mysafirëve të ardhur enkas nga Kosova për këtë manifestim.

Prapa