Permbyllet me sukses fushata për ndihmimin e veteranit të UCK-së

10527883_1885394948268314_551817878934086604_nAksioni për te ndihmuar veteranin e UCK-se Muhamedan R Kuka u përmbyll me sukses fal kontributeve te bashkëkombësve tonë ne diasporë. Kjo nisme për te ndihmuar veteranin tone rezultojë te dal e suksesshme fal zemërgjerësisë se atdhetarëve te përkushtuar qe sa her e kërkon nevoja janë aty pran zërit te arsyes dhe shpirtit human te shqiptareve patriot.

Ne këtë aksion human për veteranin tone tubuam $6850.00

Dje kur ishim ne përmbyllje te aksionit tone me vije nje befasi nga një bashkëkombës dhe patriot qe jeton ne Gjermani, kësaj nisme dje ju bashkangjit Shefqet Podvorica me një kontribut prej $100.

1Shume te çmuar bashkëkombës u jam mirënjohës ne pafundësi për përkrahjen dhe kontributet tuaja, kontribute qe me bëjnë te ndihme krenar se ne mesin tone kemi atdhetar te mirëfilltë si ju. Kontributet tuaja reflektojnë ma se miri për përkushtimin tuaj jetësor ndaj veteranëve tone dhe ne përgjithësi për luftën e ndritur te UCK-se.

Ne këtë aksion përpos kontributeve me ndihmuan dhe u jam mirënjohës për përkrahje konkrete dhe te pa rezerva edhe ai qe i bene mburrje Plavë Gucise me përkushtimin e ti jetësor, Rexhep Gali Balidemaj, veterani UCK-se Sadri Mehaj, gazetari i mirënjohur Qazim Doda me TV AA, shoqata Atlantiku me komandant Gani Shehu dhe sekretar dhe veteranin i UCK-se Adrian Grajqevci.

Paçit bekimin e zotit ju dhe familjet tuaja

Me respekt dhe falënderues për ju, iniciuesi e këtij aksioni

Esad GJONBALAJ

13139185_1093746417337595_1618293943839949201_nLista e donatorëve qe kanë përkrahur aksionin :

SadrI Mehaj $500.00

Lulzim Gashi $500.00

Granit Gjonbalaj $500.00

Agim Selmanaj $500,00

Salaudin Sela $500.00

Zog Selimaj $300.00

Sadri Ademi Ahmetaj $200.00

Ismet Avdia Dedushaj $200

Alban Selmanaj $200.00

Rame Selimaj $200.00

Zijadin Ruhani $200.00

Rexhep Gali Balidemaj $200.00

Ismet S Kurti $200.00

Luljeta Prelvukaj $100.00

Qazim Doda $100.00

Cen Sali Hoti $100.00

Demë Hasangjekaj $100.00

Mustaf Salihi Ahmetaj $100.00

Driton Kukaj $100.00

Faik Dini Gjonbalaj $100.00

Visar Mustafa $100.00

Musa Dakaj $ 100.00

Besim Maxhuni Kukaj $100.00

Hysen Avdia Dedushaj $100.00

Ahmet Hasani Zerka $100.00

Imer Mehaj $100.00

Besim Muriqi $100.00

Azem Sahiti $100.00

Adem Sahiti $100.00

Naser Mehaj $100.00

Ismet Rexhepi Gjonbalaj $100.00

Gani Shehu $100.00

Adrian Graiqevci $100.00

Avdi N Balidemaj $100.00

Vasel Kalaj $100.00

Shefqet Podvorica $100.00

Esad Gjonbalaj $100.00

Ramadan Çaka 50.00

Artan Daka $50.00

Gjovalin Nikci $50.00

Gjok Berisha $50.00

Fatmir Aloshi $50.00