Naser Beqiri freskon me 7 këngë

    Profesori i muzikës njiherit këngëtari Naser Beqiri vjen me projekte të reja,ku para pak ditesh ka publikuar 7 Covera:Këngët u përpunuar në studio tek Producenti Floriant Salihu.Këngëve iu bashkangjiten edhe video,në këto video si Pianist është Etnik Ibrahimi dhe si vokalist dhe me gitar Naser Beqiri.

    Naseri realizoj edhe albumin këtë vitë ku pati mjaftë sukses gjithashtu ai është i angazhuar nëpër ahenxhe të ndryshme familjare rreth 10 vitesh,edhe për këtë sezonë Naseri me grupin e tij merrë pjesë nëpër dasma të ndryshme nëpër Kosovë dhe Maqedoni,dhe ai premton së shpejti do të ketë edhe projekte të tjera, ka thënë për GazetaOra