Plazhi Jales, pushtohet nga KPVevents

vikend ne jaleJala, fshati në jug të Shqipërisë, rreth 8km para Himares, siq duket të rinjtë prishtinas kanë vendosur ta pushtojnë masovikisht.

Udhëtimi i parë do të organizohet me datën 5 Gusht dhe do të jetë udhëtim 3 ditor, çmimi për person do të jetë vetëm 55 euro.

Në qmim janë të perfshira transporti, akomodimi në tendë, mengjesi dhe darka, Kampi përveç tendave është i pajisur edhe me toalete dhe tushe për të gjithë vizitorët dhe njëkohësisht stafi professional I kampit gëzon përvojën e mjaftueshme për t’i mirëpritur të gjithë vizitorët.

Përveç jetës sociale dhe mbrëmjeve argëtuese në kamp, plazhi i Jalit konsiderohet edhe si një ndër plazhet më të mira e të pastërta në Shqipëri, kjo edhe për faktin që në përgjithësi bregdeti në atë pjesë është ruajtur dhe kultivuar nga betonizimi.

Nisja do të behet nga Kryeqyteti me daten 4 Gusht në ora 12:00PM të mbrëmjes, me një nga agjensionet më të mira në vend GMICA AG Vipline.

Vizitoni Eventin ne Facebook dhe beni rezervimin tuaj tani: https://www.facebook.com/events/221591024903402/