Si mund të bëhesh i mir me të gjithë njerzit!

Gjatë gjithë jetës sime kam bëre mijera eksperimente të ndryshme vetëm të arrij në një pik perfundimtare ! Fatkeqshisht në disa raste nuk munda ta arrij atë që parashikova ! Studimi i fundit i cili me ka deshtuar dhe dëshperuar është tema #Si_Te_Behem_i_Mir_Me_Të_Gjithë ! Në Këtë rast nuk mu nevoiten më shum të se katër metoda (Mënyra) !?


TE TREGOHEM
1) i #Varfer
2) i #Dobt
3) i #Fort
4) i #Pasur


Në rasin 1 Kur u tregova i varfër njerzit (Shqiptaret) nuk më vlersonin as sa një fije floku edhe pse i kisha të gjitha të mirat tjera me vete si moralin karakterin sjelljet e mira etj… Dhe askush nuk me ndimonte !!! Në këtë kuptova se sa ma mir të sillesh me njerzit (Shqiptar) Aqë më pak të respektojn, Vlersojn, etj… !!

Në rasin 2 Kur u tregova i dobt (Psiqikisht fizikisht finaciarisht etj) Ata filluan të më nenqmonin të mos me vlersonin të luanin me mua në syt e mi ! Dhe unë nermalisht durova dhe e vazhdova rolin deri në fund dhe mesova se te jesh i dobt me njerzit (Shqiptar) Nuk te ndimojn te ngrihesh e as nuk te vlersojn !!! Në fakt në këtë rast mu ka duk vetja si një hije (Ose fantazm) Për arsyeje se ashkush nuk donte të rrinte me mua as që me shikonin !!!

Në rasin 3-4 Kur u tregova i fort dhe i pasur! Të gjithë me donin me respektonin me vlersonin dhe donin të qëndronin me mua sa më gjatë dhe emri im atëhere ishte #Boss ! Dhe perfundimisht, mesova atë që desha ..Por fatkeqsisht gjeta një rezultat tjetër jo atë që mendova !

Me #Respekt – Nga: Driton Haliti !