Donart Vitija, një talent në botën e fotografisë

  Donart Vitija 7Donart Vitija është një 16 vjeçar nga Prishtina, që po spikatet me talentin e tij për fotografi.

  Për photoshooting dhe për kërkesat tuaja rreth fotografisë Donartin mund ta kontaktoni në Facebook duke klikuar këtu

  Donart Vitija 1

  Me fotot e publikuara në rrjetet sociale është duke u cilësuar si nje nga talentet e rinj në fushën e fotografisë, dhe është duke u treguar shumë i suksesshëm.

  Për photoshooting dhe për kërkesat tuaja rreth fotografisë Donartin mund ta kontaktoni në Facebook duke klikuar këtu

  Donart Vitija 2

  Fotografitë që Donarti shkrep kanë kuptimësi të plotë. Me anë të fotografive Donarti shpreh ndjesinë e tij për sensin artistik.

  Për photoshooting dhe për kërkesat tuaja rreth fotografisë Donartin mund ta kontaktoni në Facebook duke klikuar këtu

  Donart Vitija 3

  Së fundmi Donart Vitija është duke u vlerësuar lartë edhe nga disa fotograf eminent profesionist

  Për photoshooting dhe për kërkesat tuaja rreth fotografisë Donartin mund ta kontaktoni në Facebook duke klikuar këtu

  Donart Vitija 4

  Gazeta Ora ka pyetur Donartin rreth angazhimit te tij profesional gjatë kësaj vere, dhe ai u shpreh: “Gjatë kësaj vere kam qenë i angazhuar në projekte të ndryshme rreth fotografisë. Kjo verë ka qenë ndër më të suksesshmet për mua. Kam pas nderin dhe jam ndier i privilegjuar të fotografoj poashtu edhe shumë qifte të sapomartuar”.

  Donart Vitija 5

  Për photoshooting dhe për kërkesat tuaja rreth fotografisë Donartin mund ta kontaktoni në Facebook duke klikuar këtu

  Donart Vitija 6