Valdrini Selmani i lindur ne komunë të Vitisë është vetëm 15 vjeqar dhe pasioni qe ka ndaj Fotografisë është aq i madh sa që sot ai perdor aparatë e modeleve te fundit per fotografim.

Ai ketë pasion e zhvillon gjithandej dhe fotot e tij jane po aq artistike sa edhe terheqese ngase Valdrini ka fokus te nje fotoje te bukur dhe natyrale.

Ai sot ka një vullnet të punës që e zhvillon dita dites dhe synimet e tij janë të mëdha per te zhvilluar punen dhe pasionin qe ka per fotografin.

Synimet e tij jane qe fotografit ti shfaqen në ekspozitat më të mëdha botrore por sot ai me punën qe bënë dhe përkushtimin që ka ai edhe do te jetë sfidues i tyre dhe do te kemi rast ta shohim ne ekspozita të tilla djaloshin ambicioz.

Valdrini është i hapur dhe shumë komunikativ saqë te lenë përshtypje të mirë në çdo moment.