Akrobatët ferizajas vijnë me video të re

Siç i kemi par edhe me heret i shohim edhe tani djelmoshat qe e duan me te vertet levizjen e lir ata jan grup te rinjesh qe mirren me sportin e njohur tashme ne Kosov i cili eshte parkouri keta jan Ardi Halili,Shpend Baftiu dhe Taulant Topalli shikojm videon per tu informuar me shum nga djelmoshat