Pesë trafikantë kanë rënë në prangat e policisë së Tiranës dhe tre të tjerë po ndiqen penalisht pasi në bashkëpunim me njëri-tjetrin akne tentuar që të trafikojnë drejt Gjermanisë dy femra me qëllim prostitucioni.

Sipas policisë së kryeqytet, katër trafikantët janë kapur në kuadër të operacionit të koduar “Rekrutimi” atyre u janë gjetur karta identiteti Rumune të dyshuara të fallsifikuara, bileta avioni, telefona, 1500 € si dhe një automjet taxi i cili bënte transportin.