Olsa dhe Olta Miftari – Sa larg je o babi

    Binjaket i kendojne babait qe e kane ne gurbet!

    Olsa dhe Olta këndojnë bukur, por kanë plasuar një temë të dhimbshme që shqiptarët i pëcjell gjithnjë, ndarja e familjes. Kjo është arsyeja që kjo këngë ka arrit 2 milion shikime në Youtube./GazetaOra.com