A këndon? 400€ Video Klipi, transmetimi në TV dhe intervista gjithëshqiptare! NXITO…

    Jeni djal apo vajzë që keni talent për këndim por nuk i keni kushtet e mira materiale të keni edhe video klipin tuaj?

    Riki Production për këtë verë ka dal me një ofertë speciale që vetëm për 400EUR ju ofron krijimin e video klipit, transmetimin e video klipit në TVR, televizion ky që transmetohet në IPKO dhe në DiasporaTV, e poashtu edhe një intervistë ekskluzive në show emisionin FREE TIME të udhëhequr nga Rifat Avdiu.

    Pra, mos humbisni kohë kontaktoni me Riki Production në informatat që i gjeni mëposhtë, dhe provoni të niseni drejt suksesit tuaj në ngritje e sipër drejt yjeve të estradës Shqiptare./GazetaOra.com