Blerton Sadrija, fotografi ambicioz i shumë fytyrave publike / Foto

    Emri i tij u përfol në shumë gazeta e portale, bëhet fjalë për të riun 23 vjeqar nga Qyteti i Ferizajit, njihët si një ndër fotografët më të suksesshëm në Kosovë.

    Blerton Sadrija i cili edhe pse i ri, po realizon shumë projekte në fushën e modelizmit, është fotograf i njohur në Kosovë me të cilin shumë fytyra të njohura të ekranit shqiptar në modelizëm bashkpunojnë vazhdimisht me të, transmeton Gazeta Ora.

    Ai për sezonën 2017, po përgatitet me fotografi dhe me idetë e tij profesionale, Në llogarinë e tij në Facebook ka arrit numrin e 5,000 friends-ave, që e përcjellin vazhdimisht. Duke publikuar fotografi merr shumë pëlqime dhe komente pozitive.

    Ai kohëve të fundit ka realizuar edhe disa fotografi me të cilat tregon profesionalizmin e tij në fotografi./GazetaOra.com