Noah po rritet çdo dit e me shumë, ai tash ka bërë dy vjet. Ndërsa prindërit Argjentina dhe Dukagjini po ndajnë momentet me të mira te jetës me Noah-n.
Noah duket si një artist, sportist apo një fëmijë engjëllor qe po rritet i lumtur pranë familjes, por qe kujdesi ndaj tij jashtëzakonisht vërehet ne shikim te parë. Argjentina dhe Dukagjini janë ata qe shfaqin disa nga momentet me te mira te Noahs ne fotografi të ndryshme nëpër rrjetet sociale.
Noah duket i buzëqeshur, serioz dhe elegant ndonjëherë edhe si model, por Argjentina ne te ardhmen Noahn e sheh edhe si sportist.
Natyrisht këto janë vetëm disa fotografi te lumtura te Noahs dhe familjarëve te tij, e ne urojm që Noah te ketë shëndet dhe te rritet i lumtur ndaj te gjithë atyre qe e duan.

/GazetaOra-Florim A. Gashi/