Stilistja, dizejnatorja dhe drejtoresha e fakultetit te modës Suzana Mushkolaj kësaj here ka vendosur që te jetë autore dhe moderatore e një emisioni te ri te titulluar ”Metamorfoza nga Suzana”.
”Metamorfoza nga Suzana” do te ndryshon pamjen e femrave dhe meshkujve duke i krijuar një stil te veçanet gjithashtu do ti ndihmojnë edhe ne orientimin profesional dhe ngritjen e vetëbesimit shprehet Suzana.
Personat me fat qe janë pjese e Metamorfozës i nënshtrohen disa kushteve qe janë pjese e emisionit si veshmbathjet, dentisti, dermatologu, grimeri, flokët dhe ne fund ndryshimi shfaqet tek anëtaret e familjes dhe rrethi shoqëror.
Emisioni i parë do te fillon te shfaqet çdo te shtune nga 2 shtatori ne ora 17:30 Rtv21 .
Te gjithë te interesuarit mund te aplikojnë për tu bere pjesë e”Metamorfoza nga Suzana”
Instagram.com/Metamorfozashow dhe Facebook Metamorfozashow tel +37745777200

Promo e emisionit te pare ''Metamorfoza nga Suzana'', (qe eshte xhiruar gjate stines se dimrit) .

Posted by Suzana S. Mushkolaj on Samstag, 22. Juli 2017

/GazetaOra-Florim A. Gashi/