”Shi Lodre” titullohet projekti i saj i parë i realizuar ne një mënyrë shumë te veçanet dhe abstrakte.
Sipas autorit, ”mesazhi i “Shi Lodre” është që ne t’i duam njerëzit për aq kohë sa i kemi pranë dhe jo kur i humbasim. “Shi Lodre” është diçka abstrakte, një ëndërr e panjohur ashtu siç është edhe muzika dhe melodia e kësaj kënge”. Shprehet Klodiana ne një interviste dhenë për ”Top Music Awards”.
”Shi Lodre” nga Klodiana është mirëpritur nga publiku, për një jave kënga është bërë pjesë e klasifikimit zyrtar te ”Top Awards”.
”Shi Lodre”është në renditjen e 50 këngëve më të bukura të muzikës moderne shqiptare.
Vlen të theksohet se kënga shoqërohet nga një videoklip i mire dhe ashtu siç mund të shihet videolipi veçanot nga ana vizuale i cili është punuar me detaje.

/GazetaOra-Florim A.Gashi/