Një ditëlindje si në filma, ashtu duket ”shumë luksoze”.
Amantia të gjithëve na beri shumë kureshtar për ditëlindjen e saj, ndërsa fotografitë tregojnë qe ditëlindja ka qenë shumë e veçante me familjen dhe sheqerin e saj.
Amantia shprehet falënderuese ndaj të gjithë atyre qe e uron ne veçanti ”Mantiasit” e saj, në rrjetet sociale ne facebook-instagram ajo shkruan dhe ndan me ju këto fotografi:

/GazetaOra-Florim A.Gashi/