Gabimet na ndodhin për të na rikujtuar që duhet të ndryshojmë diçka, të përmirësojmë veten, në mënyrë që të marrim vendime të drejta. Sa do të arrijmë në këtë, varet nga vetë ne.

Të gjithë gabojmë, se sa na kujtohen dha a mësojmë diçka nga to, është çështje për të cilën kurrë nuk kemi përgjigje të duhur.

Këto janë gabimet më të shpeshta të cilat i bëni, sipas shenjave të horoskopit:

Dashi

Vraponi pak si shpejt për të filluar lidhjen. Ngadalësoni, kujdesuni që të mos ulni flamurët e rëndësishëm të kuq.

Kujdes çfarë flisni nëse nuk dëshironi ta frikësoni personin tjetër.

Demi

Mos u merrni sipërfaqësisht, por gërmoni më thellë që të shihni se çfarë ka. Së tepërmi ngjiteni për personin që keni pranë vetes, sa që nuk shihni se çfarë vërtet ju nevojitet.

Stabiliteti dhe përgjegjësia janë gjëra shumë të rëndësishme, jo vetëm seksualiteti.

Dëshira e tyre e fortë seksuale i bën donzhuanë dhe martesat mund të dështojnë.

Binjakët

Gjithmonë ju duhet stimulimi i mirë mendor. Në të vërtetë, shumë shpesh për të lakmoni. Mirëpo kjo nuk do të thotë që nuk mundeni që të lidheni me dikë që është pak më ndryshe.

Këta kryesisht janë persona të cilët nuk qëndrojnë gjatë në një punë, ndërkaq lista e pasioneve u është me kilometra e gjatë. Ju nevojitet dikush i cili mund t’ju aktivizojë trurin.

Gaforrja

Të jesh i përkushtuar dhe i kontrolluar janë dy gjëra shumë të ndryshme. Të gjithë e dimë që dëshironi të jeni të sigurt dhe të dashuruar 24 orë në ditë, mirëpo ndonjëherë mund t’ju ndodhë që partneri t’ju kontrollojë, t’ju manipulojë apo madje edhe t’ju posedojë.

Mos lëshoni pe vetëm për shkak që mund t’ju sigurojë financiarisht. Meritoni më shumë.

Luani

Ju nevojitet partneri i cili di se çka është përgjegjësia. Po, dëshironi që të argëtoheni mirë dhe dëshironi dikë i cili mund t’ju inspirojë, mirëpo kjo shpesh do të thotë që ai është personi i cili nuk mund të kujdeset për ju në mënyrën tjetër.

Gjetja e shpirtit binjak me personalitet të fuqishëm është gjë shumë e bukur, mirëpo vetëm nëse është plotësisht në gjendje që të kujdeset për veten. Nuk ju duhet personi për të cilin patjetër vazhdimisht duhet të kujdeseni. Lidhja është përpjekje në çift.

Virgjëresha

Qetësohuni Virgjëresha, të gjithë e dimë që jeni persona seriozë dhe tip i vërtet argëtues. Mirëpo shpesh lidheni për ata të cilët gjithashtu janë seriozë, ky është problemi.

Ju nevojitet dikush i cili do të sjellë pak më shumë argëtim në jetën tuaj dhe të thyejë monotoninë, në vend të dikujt i cili vetëm do t’i bashkohet seriozitetit tënd.

Peshorja

Është e njohur sa urreni të jeni të vetmuar. Ju jeni në kërkim të vazhdueshëm për gjetjen e dikujt i cili vërtet do t’ju dashurojë. Kjo është e shkëlqyeshme, mirëpo dëshira juaj për partneritet shpesh ju çon te njerëzit të cilët janë të pavendosur dhe të cilët dëshirojnë të të kontrollojnë, gjë që në fund mund të thyejnë zemrën tuaj.

Pra, mbase do të duhej që të pushoni të kërkoni shpirtin binjak dhe të lini që ai t’ju gjejë.

Akrepi

Mbase do të duhej të filloni të përdorni zemrën tuaj pak më shumë. Marrëdhëniet për ju pothuajse gjithmonë fillojnë nga ato fizike. Seksi është i shkëlqyeshëm, mirëpo në afat të gjatë ju nevojitet diç më shumë.

Dëgjojeni zemrën tuaj dhe shikoni se çfarë po ndodh. Kurrë nuk do të mësoni, nëse nuk do të provoni.

Shigjetari

E doni pavarësinë tuaj, mirëpo gjithashtu harroni që ju duhen edhe dashuria dhe kujdesi. Shpesh gjeni partnerë të cilët janë të gatshëm t’ju japin distancën e nevojshme, mirëpo shpesh kjo është tepër larg për t’u quajtur lidhje.

Mbani në mend që lidhja shpesh ka sukses nga afërsia. Mund të jeni afër, mirëpo ende të jeni të pavarur nëse gjeni balancën e vërtetë.

Bricjapi

Marrëdhëniet nuk janë punë. Po, ju jeni të rritur të cilët dëshirojnë të njihen me të rriturit e tjerë, mirëpo përpiquni të gjeni dikë që ndonjëherë të lërë edhe atë fëmijën pas vete.

Ekzistojnë njerëz të cilët nuk janë të vendosur dhe mund t’ju sjellin romantikë dhe argëtim të vërtetë në jetën tuaj.

Ujori

Dëshironi që të njiheni me njerëz të pazakonshëm. Nëse nuk janë paksa të veçantë, atëherë nuk jeni të interesuar. Dhe kjo shihet sipas qëndrimit tuaj të ftohtë.

Vetëm nuk lejoni asnjë personaliteti interesant që ndaj jush të sillet ashtu si e bëjnë njerëzit në ambientin tuaj.

Peshqit

Shpesh romantika e pashpresë çon te zemra e thyer. Gjithmonë jeni aq të preokupuar me fantazi, sa që harroni plotësisht sjelljen e keqe të cilën partneri juaj e tregon.

Pak fantazi është në rregull, por mos harroni ndonjëherë që gjërat t’i shikoni më realisht.

Nga pikpamja seksuale Peshqit janë më pasivë, të papërfillshëm. Kur martohen përgjithësisht janë besnikë./DardaniaPost.com