Gentrit Sopjani që për publikun njihet me emrin ”Kinezi” ka publikuar projektin me te ri remix te titulluar ”Papuçe Gucci” qe ne origjinal e këndon reperi Gjiko.
”Sapo është lansuar remixi ”Papuçe Gucci” dhe është mirëpritur shumë mirë”, shprehet Kinezi për gazetenora.
Për këtë projekt kinezi ka bashkëpunuar me Fat Shehun, ndërsa tekstin e ka shkruar vet Kinezi.
Kinezi po punon edhe për projekte te tjera, te cilat do ti publikon shumë shpejt, por aktualishit po kënaqet me suksesin e remixit ”Papuqe Gucci”.

/Florim A.Gashi-GazetaOra/