Sipas disa burimeve të drejtuesve të kompanisë, celulari i ri Samsung Galaxy S9 do të ketë një kamerë dyshe, do të jetë më i shpejtë dhe do të ketë shumë risi të reja si iPhone X, i cili ka dal në shitje pak kohë më parë. Lidhur me detajet e veçanta thuhet edhe se Galaxy S9 do të ketë një sensor me shenjën e gishtit që do të vendoset poshtë kamerës dhe jo pranë saj. Celulari pritet të jetë me çipin Snapdrag 845 të Qualcomm, dhe Samsung ka zbuluar se do të përdorë një procesor të ri të 10nm. Pritet që Galaxy S9 do të përfshijë edhe Face ID si Apple.

/tring.al/